>> Dentaworks på Tandblekning 395 kr, Köp online här

>> Simplesmile hemblekning 395 kr, Köp online här


Tandläkare

Tandläkare. På Brunnsgatan 4 i Stockholm ligger tandläkarkliniken Min Mun. Tandläkarna på kliniken erbjuder allt som har med tandvård att göra. Mottagningen har en harmonisk miljö och tandläkarna har en lång erfarenhet av både allmän tandvård och estetisk tandvård. På Min Mun tar man extra hand om de som lider av tandläkarskräck och därav är det många tandvårdsrädda som söker sig just hit. Tandvårdsrädsla och obehag inför ett besök hos en tandläkare är faktiskt väldigt vanligt. Många som känner en oro inför ett besök hos en tandläkare väntar länge med att boka in en tid på en tandläkarmottagning. Många skäms även över sina tänder och väljer därför att inte gå till tandläkaren. På kliniken Min Mun i Stockholm är man väldigt vana vid att träffa patienter som inte besökt tandläkare på en mycket lån tid, i vissa fall har det dröjt upp mot ibland så lång tid som upp emot 30 år. Min Mun-kliniken vill lägga upp en individuell behandlingsplan för att du som patient ska känna dig så trygg som möjligt.

Tandläkarskräck är ytterst individuell och det är därför viktigt att anpassa behandlingen efter varje persons förutsättningar. Hos Min Mun försöker de vara extra noga med att passa tiderna och inte stressa. De har sköna tempurstolar som gör det enklare att slappna av och känna sig bekväm. Innan behandlingen går tandläkaren noggrant igenom vad som kommer att ske och hur lång tid behandlingen kommer att ta. På kliniken använder sig läkarna av en bedövningspenna, vilket brukar vara väldigt uppskattat då den knappast känns alls.

Tandläkarna på Min Mun låter dig som patient även lyssna på din egen musik under behandlingstiden, allt för att göra dig så avslappnad och bekväm som möjligt. Om du känner dig obekväm går det alltid att avbryta behandlingen när du vill. Tandläkarkliniken Min Mun ligger centralt beläget nära Stureplan.

En tandläkarklinik som har blivit väldigt uppmärksammad i medierna under de senaste åren är City Dental på Drottninggatan 27 i Stockholm. Tandkliniken har väldigt generösa öppettider. Man håller öppet till 20.40 måndag till fredag och tandläkarkliniken har även öppet på lördagar. Tandkliniken håller även mycket lägre priser än andra tandläkarkliniker i Stockholm. City Dental har även akuttider varje dag. Dock kan vissa väntetider förekomma. City Dental betonar även att man kan komma till kliniken om man inte talar så bra svenska. Tandläkarkliniken har tandsköterskor som behärskar 35 olika språk och det finns en möjlighet till att tolka. Du kan även besöka kliniken om du inte bor i Stockholm.

Behöver du genomgå en tandimplantatsbehandling så erbjuder Implantatkliniken flera olika behandlingar. I tandläkarklinikens samarbete så ingår ett 20-tal tandläkare, varav en är professor samt flera är specialister. Förutom vanlig tandvård erbjuder Implantatkliniken specialiserad tandvård inom områden som implantat, kosmetisktandvård, estetik, amalgamsanering och tandreglering. Implantatkliniken ligger på Drottninggatan 27 i Stockholm och tar enbart emot bokningar via telefon.