>> Dentaworks på Tandblekning 395 kr, Köp online här

>> Simplesmile hemblekning 395 kr, Köp online här


Tandblekning Stockholm

Tandblekning Stockholm. Om du bor i Stockholm och vill genomföra en tandblekning så växer utbudet ständigt. Det finns en rad olika tandläkarkliniker att välja bland för dig som vill ha vitare tänder.

Dina tänders färg förändras under åren av saker du äter och dricker. Allra känsligast är tänderna för produkter med färgämnen i såsom läsk, kaffe, te och även viss typ av mat. Såklart påverkar även rökning och snusande tändernas färg. Därför har det blivit allt mer populärt att göra en tandblekning under de senaste åren. Det finns idag en mängd olika metoder för att bleka tänderna.

I Stockholm finns det många tandläkarkliniker som erbjuder tandblekning. Behandlingen har blivit mycket populär under de senaste åren och det är faktiskt inte enbart tandläkarkliniker som utför tandblekning längre. Många skönhetskliniker i Stockholm har specialiserat sig på just estetisk munvård. Många rekommenderar att man gör sin tandblekning på en klinik istället för att genomföra en hembehandling som ofta kan kännas krånglig och jobbig. I Stockholm finns det ett hundratal både tandläkarkliniker och skönhetssalonger som utför tandblekningar och fler öppnar hela tiden. När du går till en av klinikerna i Stockholm och utför din tandblekning på plats så tar den oftast inte mer än en timme att genomföra. Det kan oftast kännas tryggast att gå till en erfaren tandläkare i Stockholm istället för en vanlig skönhetssalong. Jämför också tandblekningsbehandlingarna innan du bestämmer dig för vilken klinik i Stockholm du vill gå till. En del tandkliniker bleker tänderna med laser andra med plasmaljus. Sedan finns det även de kliniker i Stockholm som endast gjuter av dina tänder och ger dig en individuellt anpassad skena som du använder när du sedan gör en tandblekning hemma.

En av de många kliniker som erbjuder tandblekning i Stockholm är WhiteSpa som ligger på Östermalm. WhitesSpa är en vanlig tandläkarklinik som dock specialiserar sig på tandblekningar och behandlingar mot dålig andedräkt. På WhiteSpa kan patienterna välja mellan olika typer av tandblekningar. Man erbjuder laserblekning, en tandblekningsmetod som utförs på kliniken och tar ungefär en timma. WhiteSpa har även hemblekningskurer med individuellt anpassade blekningsskenor. Skenorna ska sitta i under cirka fyra timmar och behandlingen upprepas under 5-10 dagar. WhiteSpa erbjuder även tandblekning som kombinerar klinik- och hemblekning.

En annan tandläkarklinik som erbjuder tandblekning i Stockholm är CityDental på Drottninggatan i Stockholm. Kliniken är relativt nyöppnad och är kända för sina låga priser och sina generösa öppettider.

För dig som bor i Vasastaden kan du närmast vända dig till Wasa tandklinik på Tegnérgatan. De erbjuder en rad olika behandlingar och däribland tandblekning. Andra tandblekningkliniker i Stockholm är Stockholm Medical Skincare Center som ligger central beläget på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Stockholm Medical Skincare Center använder sig av LaserSmilemetoden under sina tandblekningar. Metoden påstås ge dig vitare tänder enkelt och smidigt. LaserSmile är även en behandling som växer kraftigt världen över. Exponeringstiden är bara 15 minuter och går att genomföra under en lunchrast. Den korta behandlingstiden genererar ingen överskottsvärme och överkänslighet i tänderna sägs undvikas med LaserSmile.

Dessa problem är vanligt förekommande med andra metoder då inflammation kan uppstå i tandköttet. LaserSmilebehandlingarna som utförs bland annat på Medical Skincare Center i Stockholm görs enbart av legitimerade tandläkare och tandhygenister. Ytterligare en tandläkarklinik i Stockholm som erbjuder tandblekningar är Grafkliniken på Artellerigatan. Grafkliniken lägger stor vik på just kosmetisk tandvård och kan förutom tandblekning erbjuda en rad olika behandlingar för att förbättra din munhygien och ditt leende.