>> Dentaworks på Tandblekning 395 kr, Köp online här

>> Simplesmile hemblekning 395 kr, Köp online här


Tandblekning Malmö

Tandblekning Malmö. Alla vill väl ha ett bländande leende och därför väljer många idag att bleka sina tänder. Det är inte längre ett dyrt ingrepp som bara ett fåtal med missfärgade tänder väljer att göra, utan en vanlig behandling för den som vill fräscha upp sitt leende. Förr genomfördes blekning av tänder hos en tandläkare på patienter med gula eller missfärgade tänder. Idag går det enkelt och smidigt att bleka sina tänder hemma. Det finns dock en rad olika alternativ och erbjudanden för tandblekningar, de flesta på internet. Alla tandblekningskurer är självklart inte lika effektiva och i vissa fall kan obehagliga biverkningar uppstå efter du har blekt dina tänder. Detta händer oftast om du inte konsulterat med din tandläkare eller tandskötare innan din blekning vilket starkt rekommenderas.

För dig som bor i Malmö finns en rad olika tandläkarkliniker och salonger som erbjuder tandblekning. En snabb sökning på internet visar att det finns ett flertal olika tandkliniker som erbjuder tandblekningar i Malmö. En av dessa tandkliniker är Charlotte Holterkliniken som ligger på Södra Förstadsgatan i Malmö. Tandkliniken använder sig av BriteSmilemetoden som är en populär tandblekningsmetod världen över. Med BriteSmile tandblekning kan man bleka sina tänder upp till 14 nyanser vitare. Behandlingen tar ungefär en timme.

Enligt Charlotte Holterkliniker visar kliniska tester att BriteSmile är en av de säkraste metoderna för tandblekning. Behandlingen his Charlotte Holter i Malmö kostar 4500 kronor. I behandlingen ingår även en del tandstensborttagning och polering av dina tänder.

En annan klinik i Malmö som erbjuder tandblekning är Stella Tandvårdshus på Karl Gustavs Väg 46 i Malmö. Stella Tandvårdshus i Malmö använder sig av en av de mest populära metoderna inom tandblekning nämligen Zoom-metoden. Zoom är vad som används ibland annat ”Extreme Makeover” i kanal 5. Zoom tandblekning ger vitare tänder på ungefär en timme. Denna typ av tandblekning utförs enbart av professionella tandläkare och tandhygienister. Zoom tandblekning används av ungefär 20 000 tandläkare världen över och behandlingen har funnits på marknaden sedan 2002. Även på Ystad Tand och Implantatcenter ungefär fem mil från Malmö använder man sig av Zoom-metoden för tandblekning. Zoom ger ett snabbt verkningsresultat på ett säker och tryggt sätt. Behandlingstiden är 3 x 20 minuter. Efter en timme uppnår man ett blekningsresultat på ungefär 8 skalor.

Zoom-metoden som används på Stella Tandvårdshus i Malmö och på Ystad Tand och Implantatcenter innebär att man applicerar tandblekningsmedel som sedan förstärks genom att man använder Zoom-lampan med upprepade intervaller. Tandköttet isoleras och skyddas under tandblekningsperioden. Det gör man genom användandet av en tättslutande massa. Behandlingen tar ungefär 1,5 timme och tandblekningsresultatet varar i ungefär 2,5 år beroende främst av dina personliga vanor. Förtäring av kaffe, te, rödvin och användandet av tobak missfärgar dina tänder. Det går dock att upprepa tandblekningen efter några år vid behov.

På Stora Varvsgatan i Malmö ligger Malmö Tandvård som är en traditionell mottagning som erbjuder alla olika typer av tandvård och man genomför även tandblekningar. Ibland kan det kännas tryggast att gå till professionella tandläkare i Malmö för att utföra sin tandblekning i jämförelse med att besöka till exempel en skönhets- eller frisersalong som utför samma behandling. Tandläkaren kan göra en säker bedömning och rekommendera vilken typ av tandblekning som passar just dig.

För att jämföra olika priser på tandblekning i Malmö och läsa vad folk tycker om olika behandlingar så ger nätet en hel del möjligheter. Här finns olika forum där man kan dela med sig av sina personliga erfarenheter och även själv rekommendera olika tandblekningsmetoder.