>> Dentaworks på Tandblekning 395 kr, Köp online här

>> Simplesmile hemblekning 395 kr, Köp online här


Tandblekning Göteborg

Tandblekning Göteborg. För dig som bor i Göteborg och vill genomföra en tandblekning så växer utbudet ständigt.
Dina tänders färg förändras under åren av saker du äter och dricker. Men det finns idag finns effektiva och skonsamma tandblekningsmedtoder som har gjort det möjligt för e flesta att få ljusare och vitare tänder. Ytliga missfärgningar på tänderna tar tandläkare eller tandhygienist enkelt och skonsamt bort. Det är dock vanligt att missfärgningen ligger djupare in i tanden. Med en tandblekning får du oftast bort även dessa missfärgningar.

Allra känsligast är tänderna för produkter med färgämnen i såsom läsk, kaffe, te och även viss typ av mat. Såklart påverkar även rökning och snusande tändernas färg. Därför har det blivit allt mer populärt att göra en tandblekning under de senaste åren. Det finns idag en mängd olika metoder för att bleka tänderna.

En snabb sökning på internet visar att det finns ungefär ett trettiotal ställen i Göteborg som erbjuder tandblekning. Vissa av dessa är traditionella tandläkarkliniker medan andra är skönhetssalonger.

På Fredsgatans Tandhälsa i Göteborg har man valt att erbjuda BriteSmile, som är en kliniskt testad och effektiv tandblekningsmetod. Med hjälp av BriteSmile-metoden kan du på Fredsgatans klinik i Göteborg på ett säkert sätt bleka tänderna med i genomsnitt 8 nyanser.
Kliniken på Fredsgatan i Göteborg har arbetat med tandblekning i mer än två år och har gedigen erfarenhet av behandlingen som utförs av specialutbildad tandvårdspersonal.
En tandblekning på Fredsgatan med BriteSmilemetoden tar ungefär en och en halv timme och kostar 3500 kronor.

En annan klinik som använder sig av BriteSmilemetoden för tandblekning är tandläkare Stig-Olof Eriksson och hans tandhygienistteam i Göteborg. Tandvårdskliniken ligger på Kungsportsavenyn i Göteborg. Även Ellipse Kliniken på Otterhällegatan i Göteborg erbjuder tandblekning med BriteSmilemetoden. Ellipse Kliniken finns även i Stockholm, i Norge, Danmark och England.

Andra tandblekningkliniker i Göteborg är Team Dagnelid som ligger beläget på Mölndals Torg i Göteborg. Team Dagnelid i Göteborg genomför tandblekningar och man understryker vikten hos praktikens lunga och smakfulla interiör. Denna tandklinik passar dig som vill uppleva ett extra tryggt möte mellan dig och din tandläkare.

Salong Unik på Östra Larmgatan i Göteborg genomför tandblekningar med metoden Brilliant Smile. Salong Uniks affärsidé är som de säger på sin hemsida att ”ge våra kunder professionella behandlingar, utförda av kompetenta och välutbildade medarbetare samt att till- handahålla högkvalitativa produkter för hemmabruk”. Tandkliniken använder sig av Brilliant Smilebehandlingen som tar ungefär en timme och femton minuter. Behandling påbörjas med en pustning av tänderna. Därefter lägger man på en väteperoxidgel på tänderna som aktiveras med hjälp av plasmaljus. Under tandblekningsbehandlingen byts gelen ut vid tre tillfällen. Man behöver absolut inte vara orolig för skadligt UV-ljus då det aktiverade plasmaljusets våglängd ligger mellan 400 – 490 Nm och är helt fritt från det skadliga UV-ljuset.

För att jämföra priser och läsa vad folk tycker om tandläkare och tandblekning i just ditt område i Göteborg så erbjuder nätet en hel del möjligheter. Här finns olika forum där man kan dela med sig av sina personliga erfarenheter och även själv rekommendera olika behandlingar.