>> Dentaworks på Tandblekning 395 kr, Köp online här

>> Simplesmile hemblekning 395 kr, Köp online här


Beställ tandblekning

Beställ tandblekning. Har du gått och funderat på att bleka dina tänder? Trånar du efter det perfekta Hollywoodleendet? Att genomföra en tandblekning har blivit allt vanligare bland folk under de senaste åren och det kostar inte längre en förmögenhet att få det där bländvita smilet. För dig som inte vill gå till tandläkaren för att genomföra en tandblekning finns enklare alternativ. Det är idag möjligt att beställa en tandblekningskur på internet och snabbt och enkelt få den hemskickad. En god idé för dig som tänker beställa en tandblekning via internet är att ändå tala med din tandläkare innan en behandling.

Alla tandblekningskurer som finns att beställa på nätet är självklart inte lika effektiva och i vissa fall kan obehagliga biverkningar uppstå efter du har blekt dina tänder. Detta händer oftast om du inte konsulterat med din tandläkare eller tandskötare innan du beställer din tandblekning. Det kan till exempel vara skadligt att bleka en skadad tand eller en tand som har hål i. Något att tänka på för att undvika smärtsamma biverkningar efter sin tandblekning är alltså att se till att munhygienen är på topp innan en tandblekning. Om du har hål i tänderna så ska du se till att laga dem innan du gör en tandblekning. Om du har hål i en tand och genomför en tandblekning så riskerar du biverkningar som exempelvis inflammationer. Blekmedlet kan nämligen genom hål i tänderna komma i kontakt med tandens inre och skapa en inflammation. Det är därför alltid bäst att rådfråga din tandläkare innan du beställer en tandblekning.

En av dessa tandblekningsprodukter som man kan beställa på nätet är Stella White Professional tandblekning. Denna beställningsprodukt är baserad på hydrogen peroxid och inte karbamid peroxid som de flesta andra produkter som man kan beställa via nätet. I och med detta sägs behandlingstiden minska med 70-90 procent då innehållet i hydrogen peroxid oxideras direkt och bleker. Detta till skillnad mot karbamid peroxiden som först måste omvandlas till hydrogen peroxid och efter det oxideras. Man menar även att påfrestningen på tänderna och tandköttet minskar kraftigt. Därför är biverkningar som ilningar i tänderna relativt ovanligt om man väljer att beställa denna typ av tandblekning.
.